Het idee achter Wijsneus

Het idee achter Wijsneus

Stichting Wijsneus is een initiatief van Liesbeth Barwegen en Esther van Schagen. Wijsneus staat voor kinderen die hun creativiteit, energie en eigenwijsheid kwijt kunnen in allerlei activiteiten na school. Direct na schooltijd samen met andere kinderen van je school sporten, muziek maken of aan een theaterstuk werken. Dat is wat wij mogelijk willen maken voor alle kinderen. Voor kinderen waar dat thuis geen traditie is en voor kinderen met twee werkende ouders die dat juist wel willen en in hun schaarse vrije tijd met de kinderen de stad door sjezen naar zwemles, sportclub of dansschool.

Dit idee is in de loop van de jaren uitgebreid. Stichting Wijsneus wil zo veel mogelijk kinderen laten kennis maken met verschillende talentgebieden. Zo kunnen kinderen ontdekken waar hun talent ligt en deze verder ontwikkelen als ze dat willen. Vooral ook de kinderen die het niet vanuit thuis mee krijgen, wil Stichting Wijsneus stimuleren deel te nemen aan een cursus.

Daarnaast is Stichting Wijsneus ook bezig met nieuwe producten, bijvoorbeeld de ontwikkeling van cursussen waarin taalontwikkeling een grote rol speelt. Wij blijven voortdurend in ontwikkeling en zijn altijd bezig met nieuwe ideeën. We houden je graag op de hoogte via onze Nieuwsbrief omgedoopt tot WIJSNiEUwS.